MCDONALD'S MARKT

MCDONALD'S MARKT Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1938 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Markt. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 20:19 Excellent delivery time and friendly courier
13 mei 2022 om 22:51 Slecht.
13 mei 2022 om 21:59 Waardeloos! Te late bezorging en ontbrekende nuggets.
13 mei 2022 om 20:39 Mist 2 drankjes van de bestelling. Erg jammer.
11 mei 2022 om 19:02 Er zaten geen frietjes bij de happy meals !
11 mei 2022 om 12:29 Kreeg dit keer niet wat ik besteld had. In plaats van kipnuggets zat er een cheeseburger bij happymeal en een kleine cola ipv medium van mijn menu.
10 mei 2022 om 0:09 Bezorger was netjes op tijd en bestelling was helemaal compleet. We hebben heerlijk genoten van ons visburgers en frietjes
7 mei 2022 om 20:32 Ik hoorde van de bezorger dat de bezorging zo lang duren omdat er iets mis was bij de McDonald's. Dat dacht ik zelf ook al, maar toen hij de bestelling eindelijk had kwam hij snel naar mij toe, dus daarom 5 sterren.
7 mei 2022 om 14:56 Next time send me a mop to clean up after the drink spills through the bag. Incredible that this issue is still occuring.
2 mei 2022 om 19:53 De frapucino was omgevallen en leeggelopen in de zak. Met MC Donald's contact opgenomen maar schoven de schuld door naar de bezorger dus geen actie van MC Donalds.
2 mei 2022 om 9:55 Deze bestelling was heel slecht. Bezorgtijd 19.30u werd niet gehaald, 45 min later. De bestelling was niet correct. De nootjes van de sundae zaten er niet bij, de flurry snicker is een flurry aardbei geworden. Dus geheel ontevreden.
1 mei 2022 om 10:39 Bestelling kwam veel te laat aan.