MCDONALD'S MARKT

MCDONALD'S MARKT Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2069 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Markt. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 22:14 nooit meer!
15 aug 2022 om 21:23 Eten was slap en t drinken was omgevallen.
15 aug 2022 om 7:01 Het eten werd pas na 2 uur bezorgd! Friet was niet eens gaar...
15 aug 2022 om 0:54 Bezorger was echt netjes, kwam het goed afleveren. Alleen de friet was half gevuld, wat al vaker zo is met mc donalds. Als ik de vestiging bel en vind dat het nu wel eens gecompenseerd mag worden heeft de manager gelijk de grote mond aan. Nooit meer!
14 aug 2022 om 23:27 Eten was koud en de milkshakes lauw Bezorger was aardig
14 aug 2022 om 17:36 Hij is kei ver om gereden normaal ga je vond de binnenstad naar Kanaaldijk dan naar mijn adres nu van binnen stad naar stratum en dan pas na mij mijn eten was ijs maar dan ook ijskoud
12 aug 2022 om 17:54 Voor de zoveelste keer. Ik had een groot 9 nugets menu besteld. En water krijg ik. Medium milkshake beker half vol.! Eisje. Zónder lepeltje. ! Grote friet , bakje maar haf vol.! Totaal mét fristy 20,00 euro. Ik ben gewoon bestolen door mc Donald
10 aug 2022 om 19:14 Blijkbaar leer ik niet van m’n fouten en blijf hopen op warm eten. Dom! Bestelling was wel compleet deze ene keer dus toch 1 ster. Bezorgster was zeer vriendelijk.
9 aug 2022 om 9:18 The guy from the McDonald’s really tried to help me after thuisbezorgd screwed up. But it did not matter, after waiting for over an hour for our food, they cancelled it and did not even let me know.
8 aug 2022 om 21:22 Zoals altijd vriendelijk en beleefd
5 aug 2022 om 21:02 Eten was koud
4 aug 2022 om 22:09 Iets langer moeten wachten dan standaard maar het eten was warm. Dus helemaal prima.